Skip to main content

Neoglucozamina: Uniformizează tonul pielii și dezvăluie o piele mai luminoasă într-o săptămână

Neoglucozamina

Ce este Neoglucozamina®?

Până acum, probabil că ați auzit vorbindu-se despre acizii AHA, PHA și acidul hialuronic. Ei bine, este timpul să faceți cunoștință cu cel mai nou ingredient de iluminare a pielii de pe piață. Neoglucozamina® este un aminozahar superior care ajută la refacerea și iluminarea pielii. La fel cum acidul hialuronic stimulează hidratarea, Neoglucozamina® ajută la luminozitatea pielii. De fapt, spre deosebire de alți agenți de strălucire ai pielii, Neoglucozamina® este de fapt un element constitutiv al acidului hialuronic care ajută la reînnoirea pielii pentru un ten mai proaspăt și mai luminos.

Cum acționează neoglucozamina?

La fiecare 30 de zile, stratul superior al pielii tale se reînnoiește în mod natural. Acest lucru se numește reînnoirea celulelor de suprafață. Dar, uneori, aceste celule vechi ale pielii se blochează și atunci tenul tău începe să arate tern.

Dar, ce este mai exact pielea ternă? Pur și simplu, pielea ternă este rezultatul deshidratării, al unui tonus și al unei texturi neuniforme.

Pentru a aborda acest aspect, Neoglucozamina®, care luptă împotriva ternității, acționează pentru a satisface cele trei nevoi cheie de iluminare ale pielii:

Refacerea

S-a dovedit că Neoglucozamina® stimulează reînnoirea celulelor de suprafață de 10 ori mai repede decât pielea netratată. Aceasta accelerează procesul de reînnoire al pielii dvs., ajutând celulele vechi să se desprindă.

Tonifierea de seară

Pentru a oferi un tonus și o textură mai uniformă a pielii, Neoglucozamina® reduce aspectul petelor întunecate prin întreruperea producției de pigmentare a pielii dumneavoastră.

Hidratarea

Ca element constitutiv al acidului hialuronic, Neoglucozamina® este eficientă în umplerea și hidratarea celulelor pielii pentru un ten luminos.

În plus, Neoglucozamina® chiar este utilă pentru prevenirea ridurilor fine!

Cea mai bună rutină pentru o piele mai luminoasă

Vedeți cu ochii dvs. cum Neoglucozamina® poate dezvălui o piele mai luminoasă și mai uniformă în doar o săptămână cu noul Neutrogena Bright Boost. Această gamă multifuncțională exploatează puterea Neoglucozaminei® pentru a vă menține pielea hidratată în timp ce elimină celulele vechi și terne. Aflați cum puteți integra Bright Boost în rutina dumneavoastră:

Bright Boost Cremă-gel

Accelerează procesul de reînnoire al celulelor de la suprafață cu această cremă ușoară și hidratantă, formulată cu Neoglucozamină® și acizi exfolianți PHA și AHA. Aplicați-o de două ori pe zi pe față și pe gât pentru a dezvălui instantaneu o strălucire intensă, luminată din interior.

Ser iluminator Bright Boost

Îmbunătățiți tonusul, textura și claritatea pielii cu acest ser de iluminare al pielii, îmbogățit cu Neoglucozamină®. Sfat: asociați-l cu Gel Cream pentru o putere de iluminare de 3 ori mai mare!

Gel fluid  hidratant Bright Boost cu SPF

Expunerea la soare este una dintre principalele cauze ale pielii deshidratate, ale tonusului și texturii inestetice. Aplicați această cremă de protecție solară cu spectru larg a cărei formulă conține semințe de Moringa, vitamina C, vitamina E și Neoglucozamină® înainte de a ieși afară pentru a vă ajuta să vă mențineți un ten mai uniform.

Cele mai bune practici:

Bright Boost poate fi utilizată în siguranță cu ingrediente precum acizii AHA, PHA și BHA, dar combinarea cu Bright Boost cu Retinol poate reduce eficacitatea ambelor produse. Dacă produsele cu Retinol sunt, de asemenea, prezente în rutina dumneavoastră, încercați să alternați utilizarea acestora.

Osnovni vodič o glikolnoj kiselini za kožu

Ghid de bază despre acidul glicolic pentru piele

Suva koža lica

Tenul uscat: cauze și tratament