Skip to main content

Acest tratament pentru riduri va schimba tot aspectul

tratament riduri

Cum să scapi de ridurile de pe fața ta

Ești pregătită să urmezi o rutină de îngrijire a pielii care oferă rezultate incredibile? Acest tratament pentru riduri este dezvoltat cu o formulă pe bază de retinol cu acțiune rapidă, care poate reduce semnificativ liniile fine și chiar ridurile adânci.

Scăpați de riduri urmând acești 3 pași simpli pentru a vă curăța, trata și hidrata pielea. Pielea ta va arăta mai tânără și mai sănătoasă în cel mai scurt timp.

Curățare

Primul pas este pregătirea pielii. Vă recomandăm să folosiți un produs de curățare facială micro-exfoliantă care îndepărtează delicat murdăria, excesul de sebum și alte impurități pentru a pregăti pielea pentru absorbția optimă a retinolului.

Tratament

Al doilea pas în această rutină este o armă secretă antirid: Neutrogena® Cellular Boost Cremă de față concentrată anti-îmbătrânire. Acest produs antirid oferă un tratament cu retinol concentrat, dovedit clinic, care ajută la reducerea celor mai profunde și mai persistente riduri și îmbunătățește tonusul pielii. Aplicați o dată pe zi pe pielea bine curățată și masați ușor pentru rezultate vizibile într-o săptămână doar.

Hidratare

Datorită a Neutrogena® Cellular Boost Crema de față pentru zi, anti-îmbătrânire SPF 20, al treilea pas din această rutină, vă puteți dubla eforturile de combatere a ridurilor. Aplicați o cantitate foarte mică din această cremă hidratantă bogată pe fața și gâtul curățate și masați ușor pentru a completa tratamentul împotriva ridurilor.

De asemenea, o puteți combina cu Neutrogena® Cellular Boost Cremă de față pentru noapte, anti-îmbătrânire, formulată cu HexinolTM pentru a stimula producția naturală de colagen și elastină și cu vitamina C pentru a ajuta la corectarea tonusului neuniform al pielii și la reducerea petelor întunecate.

Vă răspundem la toate întrebările despre retinol pentru piele

Хиалуронова киселина

Descopera ce este acidul hialuronic și care sunt beneficiile sale pentru piele

Beauty & Skincare Tips

Sfaturi pentru înfrumusețare și îngrijirea pielii

Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a pielii și de înfrumusețare cu sfaturi de la experți.